BehandlingarMassage

Ordet massage kommer från arabiska och betyder knådning. Massage utförs för att mjuka upp muskulatur, ta bort smärta i muskler och som en ren avslappning.

Det är mycket som påverkas i kroppen, bland annat akupunkturpunkter, meridianer, nerver, blodkärl och lymfsystemet. Däremot kan man inte få bort fettavlagringar i underhuden eller bevara funktionsförmågan i en förlamad muskel.

Massage bör inte användas vid inflammationer, svulster eller smärtor som kommit av okänd orsak. Det är också olämpligt att få massage vid en nyss påbörjad förkylning.

3jpg


Tui Na

Tui Na är en kinesisk medicinsk massage, som kan vara mild eller kraftigare för att påverka meridianer, ta bort blockeringar i muskulatur samt att manipulera leder och ryggrad.

Tui Na kan användas för behandling av bl.a. förkylning, högt blodtryck, kalkaxel eller ischias och har en mycket god effekt.Akupunktur enligt TCM

Akupunktur används mot sjukdomar, för att stärka vitaliteten och för smärtlindring. I kroppen finns energibanor som kallas meridianer. Dessa går genom hela kroppen och når ytan på många olika punkter, där man kan påverka organ och flöden i kroppen med hjälp av nålar eller massage.


KranioSakrala mekaniken
KranioSakral behandling är en behandling av skallens och ansiktets alla ben i relation med hjärnans olika hinnor och även dess samband till alla ryggradens kotor ända ner till korsbenet. Från dessa rörelser kan man avgöra olika rotationer, låsningar och glidningar i ryggkotor och bäckenben. I USA och England har forskning kunnat visa att KranioSakral behandling är mycket effektivt vid alla kroniska tillstånd.

4jpg

Reconnective Healing

Reconnective Healing är en form av healing som läker på flera plan. Ibland med direkt förbättring, men även på längre sikt, då du märker en tydlig skillnad i ditt liv. Livet känns lättare och roligare och du känner att allt är som det ska vara.

Eric Pearl rekommenderar 1 – 3 healingsessioner i tät följd. Därefter får kroppen vänja sig vid det nya som leder till läkning. Skulle det dyka upp fler problem finns det möjlighet att ta ytterligare någon healingsession. Sessionen tar ca 1 timme där vi pratar igenom vad som händer, både före och efter. Allt du själv behöver göra är att känna dig avslappnad och förväntansfull för att ta emot den nya healingfrekvensen. Effekten kanske inte blir vad du trott eller hoppats på utan i stället blir resultatet vad Universum anser att du behöver

eric_pearl_bookjpg

Distanshealing
Reconnective Healing kan även utföras på distans. Långa avstånd har inte någon betydelse när det gäller Reconnective Healing. Tvärtom blir Reconnective Healing starkare på avstånd.

Vi bestämmer en tid för sessionen och pratar även här igenom vad som händer, både före och efter sessionen, för att höra hur det kändes och ifall du har några frågor.


The Reconnection
The Reconnection ger återkoppling till en ny högre frekvens där du får kontakt med ditt innersta jag, ser hur allt faller på plats och att allt är som det ska vara. Nu finner du din livsväg och vad du är ämnad för. Du känner dig säkrare i dina val och att allt är lättare än tidigare. The Reconnection ger också läkande på ett djupare plan där även kroniska sjukdomar försvinner. Efter 1 – 3 sessioner med Reconnective Healing kan du fortsätta med mera djupgående healing – The Reconnection. The Reconnection innebär 2 sessioner med 24 timmar till max. 72 timmar mellan sessionerna. Varje session tar ca 1 timme där det finns tid för frågor och att prata om vad du upplevt. The Reconnection görs EN gång i livet.